avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Am o casa de vacanta unde as dori sa montez panouri ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Am o casa de vacanta unde as dori sa montez panouri ...

Buna ziua,am o casa de vacanta unde as dori sa montez panouri fotovoltaice co programul casa verde .Am probleme cu schimbarea domiciliului la casa de vacanta,pot sa -mi fac doar resedinta pe adresa unde doresc montarea panourilor.Va intreb pot sa ma inscriu in program ? Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Program casa verde 2011- persoane fizice Aurel Stanciu Aurel Stanciu Buna ziua, Doresc sa-mi depun dosar pt. montare de panouri solare prin Programul Casa Verde. Locuiesc intr-o casa, proprietate personala, la care detin ... (vezi toată discuția)
Bună ziua..dacă mi-am montat panouri fotovoltaice pe banii ... Cata67 Cata67 Bună ziua..Dacă mi-am montat panouri fotovoltaice pe banii mei pot participa la programul Casa Verde?? (vezi toată discuția)
Bună ziua, pentru depunerea dosarului aferent programului casa ... gaby1113 gaby1113 Bună ziua, pentru depunerea dosarului aferent programului casa verde panouri fotovoltaice este valabil extrasul de carte funciara pentru informare? (vezi toată discuția)