avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Am fost oprit in Irlanda fara asigurare si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Am fost oprit in Irlanda fara asigurare si taxa de ...

Buna ziua, Am fost oprit in Irlanda fara asigurare si taxa de drum si am inteles de la unele persoane ca o sa fiu chemat in instanta.
As dori sa stiu daca pot sa mai devin politist in Romania
Cel mai recent răspuns: dtc1315 , utilizator 12:58, 3 Iunie 2023
Pentru a va inscrie la o scoala de politie trebuie sa nu aveti antecedente penale sau in curs de urmarire penale, ori pentru acea fapta presupun ca veti fi sanctionat contraventional adica cu amenda ... si nu cercetat penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie Ioana925 Ioana925 Buna seara! In cazul in care doresc sa fiu citata telefonic intr-un caz de furt calificat este posibil acest lucru? Mentionez ca furtul calificat se refera la ... (vezi toată discuția)
Accident cu permis suspendat y2korn y2korn buna ziua. in data de 30 mai 2011 am fost sanctionat contraventional pt alcoolemie (0.33%) si mi-a fost suspendat permisul pt 3 luni (+ 30 de zile in cazul ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis dieter-adrian dieter-adrian Buna seara,vin si eu cu o chestiune cam grava,zic eu,pe data de 24 august m-au oprit pe un drum comunal,conducand masina prietenului meu,eu ne-avand permis de ... (vezi toată discuția)