avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie

Buna seara! In cazul in care doresc sa fiu citata telefonic intr-un caz de furt calificat este posibil acest lucru? Mentionez ca furtul calificat se refera la un furt din supermarket.
Ultima modificare: Duminică, 5 Decembrie 2010
Ioana925, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 16:27, 7 Decembrie 2010
Aveti posibilitatea sa comunicati interesul dvs de afi citata telefonic,direct organului de cercetare care instrumenteaza cauza dvs
ynocentta a scris:

Aveti posibilitatea sa comunicati interesul dvs de afi citata telefonic,direct organului de cercetare care instrumenteaza cauza dvs


Cazul, din cate am inteles este cercetat de sectia 13. Trebuie sa ma duc acolo? Am inteles ca in aceste cazuri dureaza aprox 2-3 luni pana sa iti aduca citatia.
As dori sa intreb si daca se poate aplica o amenda administrativa in cazul in care este prima infractiune savarsita si prejudiciul este recuperat (produsele sunt la ei).
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2010
Ioana925, utilizator
Solutionarea este strict de competenta factorilor care instrumenteaza cauza, care coroboreaza faptele cu probele care urmeaza sa fie administrate in cauza
De regula ,cand prejudiciul este recuperat,se dispune amenda administrativa
Este considerat prejudiciu recuperat in cazul in care produsele furate au ramas la ei? Mai trebuie sa le platesc?
Produsele au ramas la cine, la unitatea de comercializare sau la politie,pentru ca sunt situatii distincte

Alte discuții în legătură

Furt din supermarket. care este procedura? andrada2222 andrada2222 Care este procedura in cazul unui furt din supermarket unde prejudiciul a fost recuperat si chemata politia? S-a luat o declaratie la seful de supermarket si ... (vezi toată discuția)
Acuzatie furt petrub petrub Buna seara , Sunt disperat , astazi fratele meu a fost acuzat ca a furat din supermarket un contur sau asa ceva din magazin.A cumparat cateva produse , dupa ... (vezi toată discuția)
Am furat din magazin si am fost prinsa...ce mi se intampla?? Kristinaaa Kristinaaa buna ziua, am 23 de ani si recent am terminat facultatea. am fost la sibiu si am furat dintr-un supermarket bunuri in valoare de 180 Ron, adika un milion ... (vezi toată discuția)