Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reteta medicala daca nu mai sunt asigurat

Buna ziua
Sufar de o boala cronica si as dorii sa stiu daca in ciitor nu o sa mai fiu asigurat o sa mai pot beneficia de reteta medicala de la doctorul de familie ?
Nu este musai sa fie compensata (asa eete in prezent), sunt dispus sa platesc pentru medicamentele respective insa as dorii sa stiu daca medicul de familie mi-ar mai elibera reteta respectiva fiindca fara ea nu pot cumpara medicamentele de la farmacie.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 00:39, 4 Iunie 2023
Va poate elibera reteta, nu compensata, veti plati si consultatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metodologia de schimbare a medicului de familie Valias Valias Buna ziua. As dori sa-mi schimb medicul de familie, si mi s-a spus de la clinica unde vrea sa ma mut ca trebuie sa duc o scrisoare la actualul medic pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa stiu daca este legal ca intr-o farmacie ... Lumyna Lumyna Buna ziua! As dori sa stiu daca este legal ca intr-o farmacie sa ti se faca o copie dupa actul de identitate si sa-ti fie retinuta copia respectiva de catre ... (vezi toată discuția)
Medic mf refuza eliberare reteta verde Emma. D Emma. D Buna ziua, Medicul de familie refuza sa-mi elibereze reteta cu regim special (verde) din/dupa data de 01.09.2025, medicamente care fac parte din ... (vezi toată discuția)