avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare, am o mica nelămurire, am avut un mic ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare, am o mica nelămurire, am avut un mic accident doar ...

Salutare, am o mica nelămurire, am avut un mic accident doar cu zgârieturi la mașină provocat de mine fiind și băut a venit politia și s-a lăsat cu dosar penal, totuși am o nelămurire, accidentul a avut loc pe o strada neasfaltata fiind și singura din comuna neasfaltata, e ca un drum forestier, un capăt se termina chiar in pădure și celalalt intra într-o strada care e asfaltata, pe strada cu pricina sunt doar 3-4 proprietăți , restaurant, complex turistic, și acces la lac care aparține de primărie, zona turistica pe scurt ( fără locuințe private) ar putea fi șanse ca strada aia sa fie drum de servitute? Din ce am înțeles nu s-ar considera drum public deci as avea șanse sa scap de dosarul penal, îmi cer scuze dacă am scris o prostie.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:14, 8 Iunie 2023
Nu va deveni drum de servitute si nici nu conteaza ce va deveni. Conteaza ca era drum public la data cand ati circulat pe el. Mai bine va luati avocat pt procesul ce va urma
Ultima modificare: Joi, 8 Iunie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de servitute cand exista deja drum de exploatare liviu783 liviu783 Buna ziua! De curand am devenit parat intr-un proces in care, printre altele, reclamantul solicita drum de servitute pe terenul detinut de mine. V-as fi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! teren extravilan degradat si utilizat fără acceptul meu . ce pot sa fac? DragoVas DragoVas Buna ziua! Sunt proprietarul unui teren extravilan pășune lângă un lac de acumulare. Terenul are potential turistic si in zona au fost introduse in ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren langa drum de servitute daniela_serb daniela_serb As avea o intrebare ,daca ma poate ajuta cineva. Vreau sa cumpar o parcela de teren situata langa un drum de servitute,dar care nu este evidentiat ... (vezi toată discuția)