avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... BUNA! ESTE NORMAL CA INTR-O SCOALA ,PENTRU PROFESORII ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

BUNA! ESTE NORMAL CA INTR-O SCOALA ,PENTRU PROFESORII IN ACTIVITATE ...

BUNA! ESTE NORMAL CA INTR-O SCOALA ,PENTRU PROFESORII IN ACTIVITATE SA FIE LA SCOALA INTRE ORELE 9-15 MA REFER ACUM LA VACANTA DE VARA SAU E UN ABUZ A DIRECTORULUI SI INTIMIDARE A PROFESORILOR SA NU ZIC RAZBUNARE ?
-CARE E PROGRAMUL CA DIRECTOR ZILNIC NU CUMVA INTRE ORELE 8-15,30?

Alte discuții în legătură

Stabilirea programului de lucru nycoleta nycoleta Inepand cu data de 1 martie mi sa redus norma la jumate.Lucrez intr-o institutie de stat intr-o scoala pe postul de secretar. In aceasta scoala se ... (vezi toată discuția)
Copilul meu a fost terorizat de profesori la scoala sept_mihaela sept_mihaela [quot]Fetita mea de 16 ani a fost terorizata un an de zile la scoala de diriginta si implicit si de prietenele ei celelalte profesoare,pana cand m-a sunat ... (vezi toată discuția)
Poate fi prelungit programul de munca cu pauya de masa de 30 minute daca acest fapt nu e prevayut in ccm? cristina69 cristina69 Buna dimineata Va rog mult sa imi spuneti daca angajatorul poate decide sa introduca pauza de masa desi acest fapt nu este prevazut in CCm sau in regulamentul ... (vezi toată discuția)