avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plafon de garantare cont persoana juridica?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plafon de garantare cont persoana juridica?

Daca am un cont la o banca e garantat pana la 100000 euro. Daca la aceeasi banca mai deschid un cont dar de data aceasta pe persoana juridica (srl la care sunt unic asociat) , mai e garantat pana la 100000 euro? Dupa parerea mea ar trebui sa fie pt ca o persoana fizica e diferita de una juridica.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iunie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu linie de credit.buna ziua.am urmatoarea speta: un imobil ,o casa de valoare 200000 ... Ange Maria Ange Maria Buna ziua.Am urmatoarea speta: un imobil ,o casa de valoare 200000 euro este proprietatea unei firme A care a venit cu aceasta casa ca si garantie pt o linie ... (vezi toată discuția)
Garantare cont curent bancar Artigas Artigas Va salut, Conturile bancare ale persoanelor fizice au acelasi regim de garantare ca si depozitele bancare in cazul falimentului bancii,respectiv in limita ... (vezi toată discuția)
Administrator la mai multe societati. mihai.m mihai.m Buna seara, Eu sunt administratorul si asociatul unic al unui SRL ( micro.) si de curand am primit propunerea sa fiu numit administrator la un alt SRL cu ... (vezi toată discuția)