avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara, din pacate am uitat sa-mi platesc ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara, din pacate am uitat sa-mi platesc declaratia unica ...

Buna seara, din pacate am uitat sa-mi platesc declaratia unica la timp, asa ca am primit o somatie de executare silita, cum am primit somatia am si platit tot, insa in act observ ca am urmatorul mesaj:

Dacă în termen de 15 zile de la primirea prezentei somaţii, nu veţi achita sumele menţionate pentru care termenul legal de plată a
expirat, nu veţi face dovada stingerii acestora sau nu veţi depune o notificare cu privire la intenţia de a se demara procedura de mediere, în
baza prevederilor art. 230 alin. (1) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, se
va proceda la continuarea măsurilor de executare silită.

Ma puteti lamuri va rog, cum pot sa stiu cat trebuie sa platesc executorul? trebuie sa depun o cerere sau ajunge doar ca le-am platit toate, mi se pare putin ambigua afirmatia lor? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 10 Iulie 2023
dild1, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am primit de la anaf o somatie si un titlu executoriu, ... Lisa30 Lisa30 Buna ziua. Am primit de la anaf o somatie si un titlu executoriu, desi am platit toate obligatiile la zi, conform declaratiei unice pe care am depus-o in ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat, somatie de plata buna ziua. mama, care are domiciliul permanent in bucurești, ... a13 a13 Buna ziua. Mama, care are domiciliul permanent in București, a primit de la poștaș un plic recomdant trimis de Primăria Braniștea din județul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , unchiul meu a primit un document de la anaf, in care ... AnaPrs08 AnaPrs08 Buna ziua , unchiul meu a primit un document de la ANAF, in care scrie aceste lucruri: Decizie de ridicare a măsurilor de executare silită. In baza ... (vezi toată discuția)