avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua , unchiul meu a primit un document de la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua , unchiul meu a primit un document de la ANAF, in care ...

Buna ziua , unchiul meu a primit un document de la ANAF, in care scrie aceste lucruri:

Decizie de ridicare a măsurilor de executare silită.
In baza prevederilor art 230 alin (5) art 233 alin (3) art 234 si art 255 din legea nr 207/2016 privind codul de procedura fiscală, cu modificările si completările ulterioare, se ridica măsurile de executare silită aplicate debitorului Popescu.
-X- au fost achitate debitele ,potrivit dispozițiilor art 234 alin (1) lit a din Legea nr 207/2015, cu modificările si completările ulterioare.

Avand in vedere aceste motivații se ridica măsurile de executare silită aplicate debitorului Popescu.



Scrie ca poate depune contestație in 15 zile. Acum el a platit 2 rate la banca, rămăsese in urma cu plata, mai are doar o rata in urma. Ce vrea sa spuna mai exact acel document de mai sus?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:49, 28 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Decizia se refera la o datorie pe care unchiul dvs. a avut-o la ANAF, nu la banca. Decizia inseamna ca s-au achitat datoriile si pentru acest motiv, unchiul dvs. nu mai este executat silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anaf adresa de instiintare privind infiintarea popririi Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, Am primit in contul online de la ANAF o \"[b]Adresa de instiintare privind infiintarea popririi[/b]\" in format .pdf si contine urmatorul ... (vezi toată discuția)
Fratele meu a lucrat in suedia in 2015 și i-au trimis in cont ... Silvia111123 Silvia111123 Fratele meu a lucrat in Suedia in 2015 și i-au trimis in cont 10.000 de coroane, pe care după i-au cerut înapoi pt ca a greșit contabilul, dar fratele meu ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu pentru creanta bugetara - oug 29/2020 Oana.Musceleanu Oana.Musceleanu Poprirea pentru o creanta bugetara datorata la ANAF/primarie, se poate face din salariu sau se suspenda cum e prevazut la art VII (3) OUG 29/2020? Art. ... (vezi toată discuția)