avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocația de stat înapoiată. In urma cu 3 ani tatal ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocația de stat înapoiată. In urma cu 3 ani tatal ...

Buna ziua! Alocația de stat înapoiată.
In urma cu 3 ani tatal copiilor a plecat la munca in Germania cu contract romanesc. Mi-a facut alocatie de Germania. Dar o incasam pe cea Romaneasca si diferenta pana la 210Euro din Germania. Pe parcurs a schimbat contractul, la facut Nemțesc. Alocatia o incasam la fel. O parte din Romania restul din Germania. Acum in prezent am facut iar dosar cu contract Nemtesc si iau doar din Germania. Mia venit plic de la alocatia de stat din Romania sa restitui banii necuveniti pe acea perioada in care contractul era nemtesc si am incasat alocatia romaneasca necuvenita. Dar eu nu luam toata alocatia din Germania cum o iau acum. Cum ar trebui sa procedez.
Ultima modificare: Joi, 13 Iulie 2023
ELEMONA, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 14:05, 13 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va recomand sa apelati la serviciile unui avocat pentru a anula dispozitia de restituire a alocatiei. Aveti sanse de castig în acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata indemnizatiei catre statul romän ContSters116232 ContSters116232 Buna ziua, referitor la aceasta lege 1. Din OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor: Art. 12 (1) Drepturile ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru crestere copil caminick caminick Daca un copil este plecat de la varsta de 7 ani din tara cu parintii in Italia, el acum avand 11 ani, mai beneficiaza de alocatie de stat in Romania? (vezi toată discuția)
Alocatie europeana Elena676 Elena676 Sunt divortata si am in intretinere un copil in varsta de 15 ani. Fostul sot este stabilit in Germania, unde a solicitat alocatia de stat pentru copil. Statul ... (vezi toată discuția)