Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua daca nu esti mostenitor pe un imobil si esti mostenitor ...

Buna ziua daca nu esti mostenitor pe un imobil si esti mostenitor doar pe jumatate poti investi adica renovarea totala ai imobilului. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:46, 15 Iulie 2023
Buna ziua,
Poti, dar ar fi bine sa existe si acordul celorlalți moștenitori.
Poți, dar nu e o idee foarte bună, din moment ce nu e întregul imobil al tău.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar fara drept de vanzare coco514 coco514 Bună ziua , Va scriu in legatura cu o problema un pic mai delicată. Eu am fost luat în plasament și crescut de o doamna pe care o consider mama mea, ... (vezi toată discuția)
Locuiesc cu prietena în casa bunicilor ei decedați, a căror succesiune nu a fost dezbătută. aș vrea să investesc acolo, mi se poate dona casa fără acordul tuturor moștenitorilor? erikson96 erikson96 Buna ziua, as avea o nelamurire. Eu locuiesc cu prietena mea in casa parinteasca din partea mamei ei. Am vrea sa extindem si sa renovam casa dar in urma ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie sa intocmesc pentru despagubirea copiiilor mei anamaria2011 anamaria2011 Buna seara intrebarea mea este urmatoarea : ce act poate sa-mi faca prietenul meu, viitor sot pentru a ma despagubi cu o suma de bani pe care am investit-o in ... (vezi toată discuția)