Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

DISTRIBUIRE SUME POPRIRI

DISTRIBUIRE SUME POPRIRI
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum distribui o suma retinuta unui salariati reprezentand 1/2 din venitul net, la mai multi executori.

multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:30, 20 Iulie 2023
Buna ziua,
Impartiti suma in parti egale.
Trebuie să-i anunțați pe toți executorii că sunt mai multe cereri de poprire de la mai mulți executori. Apoi ei se înțeleg între ei ce procent ia fiecare.

Dacă nu-i anunțați să știe, riscați să fiți dat în judecată ca angajator pentru validarea popririi.
Rezolvați problema ca să nu ajunheți în astfel de complicații.
Ultima modificare: Joi, 20 Iulie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri pe salariu monicagheorghe monicagheorghe Buna ziua, Va rog, frumos, sa ma ajutati cu urmatoarea speta: un salariat are x popriri in valoare de y lei. Are un salariu de baza lunar brut de ... (vezi toată discuția)
Infiintarea mai multor popriri ade_garga ade_garga Buna ziua. Am o angajata pe numele careia am primit 6 titluri executorii de infiintare poprire. Va rog sa-mi spuneti concret pana la ce procent din venitul ... (vezi toată discuția)
Doua popriri pe acelasi venit gillu gillu Buna ziua. Unui angajat I s-a poprit 1/3 din venitul net ca urmare a adresei communicate de executor, poprire care continua pana la incasarea integrala a ... (vezi toată discuția)