Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aș dori să știu dacă este vreo lege privind amplasarea fântânii ...

Aș dori să știu dacă este vreo lege privind amplasarea fântânii față de fundația unei case.( vecinul și-a făcut o fântână în apropierea casei mele și nefolosind apa din fântână am igrasie în casă,casa fiind la nivel mai jos amplasată față de fântână)
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:59, 25 Iulie 2023
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu imi pot da seama de ce ziceti ca faceti igrasie din pricina asta, apa a fost acolo mereu, doar a sapat pana a dat de apa.
Nu exista o limitare in sensul asta, ci alte criterii pt amplasarea ei.
[ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 25 Iulie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info distanta prister/fantana Cician Cician Buna seara, as dori si eu o informatie pentru ca am cautat pe internet si nu mi-am gasit raspunsul. Am la tara o casa si vreau sa-mi fac casa sa ma mut acolo ... (vezi toată discuția)
Distante minime intre constructii intre gard vecin, amplasamente fose septice si alte constructii alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Am construit un wc in curte la tara cu fosa betonata complet, vecinul meu dupa doi ani s-a trezit ca nu-i convine locatia fosei deoarece are o ... (vezi toată discuția)
Gard de beton in spatele casei . ionut4000 ionut4000 Buna ziua , am in mostenire o casa parinteasca construita in anul 1900 care este amplasata cu spatele spre proprietatea vecinului , nu este chiar pe limita de ... (vezi toată discuția)