avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost tâlhărit de un lanț, de 3 minori cu vârsta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost tâlhărit de un lanț, de 3 minori cu vârsta între ...

Am fost tâlhărit de un lanț, de 3 minori cu vârsta între 15 și 17 ani, infractorii au fost prinși cu lanțul asupra lor la 20 de minute de politie.Au fost camere de supraveghere și la început au fugit de poliție, dar au fost prinși, ei au recunoscut fapta în final. Politia le-a făcut dosar și am cerut despăgubire 8000 lei, tin sa precizez ca mi-au rupt lanțul și am atașat la dosar ca am și epilepsie certificat.
Am vreo șansă să primesc acei bani și dacă nu primesc sa pot face ceva, cam despre câte luni e vorba pana la finalizarea dosarului?
Ultima modificare: Vineri, 4 August 2023
bogdamica, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:51, 5 August 2023
Suma pretinsa de dv eventual o puteti obtine daca in instanta o puteti motiva
Finalizarea dosarului este conditionata de mai multi factori=bagajul de activitate al procurorului si politistului judiciarist responsabil,urgenta spetelor deja in cercetare si de alti factori independenti de vointa partilor
Solutioarea definitiva a dosarului poate dura o perioada de 1 sau 2 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident, durata ancheta 3fii 3fii Daca accidentul a avut loc in 2013 cat timp sta dosarul la politie?. (vezi toată discuția)
Camerawireless mariusce mariusce daca la mine in baie am descoperit o camera wireless cine trebuie sa o ridice?daca o duc eu mai e proba?ce se poate intampla si cat dureaza ancheta? (vezi toată discuția)
Conducere auto cu numere rosii expirate - durata up, solutie RaduZamfir RaduZamfir Am condus aseara un autoturism inmatriculat provizoriu cu numerele rosii expirate si am fost oprit de politie. Am fost dus la sectie unde am dat o declaratie ... (vezi toată discuția)