avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbaterea moștenirii. Ambii părinți sunt decedați ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbaterea moștenirii. Ambii părinți sunt decedați ,ultimul ...

Dezbaterea moștenirii. Ambii părinți sunt decedați ,ultimul fiind decedat acum 5 ani, am fost trei frați din care doi au decedat ,iar eu nu am depus acțiune pentru Dezbaterea moștenirii.Copii fraților mei, adică nepoții pot sa facă ei dezbaterea moștenirii și sa se considere ca eu nu am fost sa depun acțiune în termen de 1 an,pierzând dreptul la moștenire.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:07, 7 August 2023
Nu.
Mergeți la avocat ca sa evitați problemele juridice.
Este ceva complex și depinde de multe lucruri.

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire la tribunal niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: ce acte trebuie depuse la tribunal pentru dezbaterea unei mosteniri? (casa parinteasca si cateva ... (vezi toată discuția)
Succesiuni titi marina titi marina Va salut cu respect. Revin cu o intrebare la care, deocamdata, nu gasesc raspunsul cert. Am fost patru frati. Dupa decesul tatalui si mamei noastre, nu am ... (vezi toată discuția)
Succesiune naeprioroc naeprioroc Tatal meu a decedat in 2000 au ramas mostenitori, mama, subsemnatul si 2 nepoti (copii ai fratelui meu decedat). Averea parintilor mei consta dintr-un ... (vezi toată discuția)