avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere mostenire la tribunal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere mostenire la tribunal

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: ce acte trebuie depuse la tribunal pentru dezbaterea unei mosteniri? (casa parinteasca si cateva terenuri - ambii parinti au decedat si mostenitorii sunt 2 frati).
Apelez la tribunal deoarece unul dintre ei nu vrea sa inceapa procedura pentru succesiune.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: niko79 , utilizator 08:55, 5 Octombrie 2018
Stiti sa va redactati actiunea conform legii?
Nu se depun doar actele precum la notar.Este necesara si o cerere de chemare in judecata.

Se vor depune toate actele necesare pentru dezbaterea mostenirii.
Important este sa nu depuneti acte in minus intrucat in plus nu ar fi probleme daca depuneti.
Asadar, puteti depune orice act considerati util.
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Mergeți cu înscrisurile la avocat, acesta vă va comunica ce inscrisuri sunt utile și urmează a însoți cererea de chemare în judecată.
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2018
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
Multumesc. Nu stiu cum se face acea cerere. Exista un model tip, ma puteti ajuta?
Nu merge cu modele,este ubn proces complex in care aveti nevoie de av,pe langa actiune se vor administra probe, realiza expertize de evaluare si identificare a bunurilor etc.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare in judecata ... Ana90211 Ana90211 Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare in judecata a fostului angajatorului?am nevoie pentru dosarul pentru tribunal pentru ca am făcut ... (vezi toată discuția)
Model intampinare proces nedepunere bilant livm livm Buna ziua, Am primit o citatie de la Tribunal pentru un proces cu ONRC (reclamant pentru Fond - dizolvare societate) pentru nedepunerea bilanturilor la o ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri comunicare adresa judecatorie urgent antonyc antonyc Buna seara. Am chemat in judecata SC la care am fost angajat si concediat pentru neplata salarii si privarea de siguranta si securitate la locul de munca ... (vezi toată discuția)