avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama mea a murit, am facut succesiunea impreuna cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama mea a murit, am facut succesiunea impreuna cu sora mea, ...

Mama mea a murit, am facut succesiunea impreuna cu sora mea, dar nu am facut partajul mostenirii. Eu pot sa donez partea mea unei persoane care nu face parte din familie ? In cota indiviza de mostenire intra si un loc de veci al mamei. Se poate dona impreuna cu cota ce-mi revine ? Cum e legal sa procedez ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 00:54, 9 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți dona cota dvs oricui doriți și din ce bunuri doriți.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti dona cui doriti si ce doriti si ca sa fie totul legal trebuie sa mergeti la un notar .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune loc de veci adinavero adinavero Buna ziua,am urmatoarea situatie.: - la un loc de veci(2.25*2.50 practic sunt 2 morminte) dobandit prin mostenire de la parinitii mei sunt detinute astfel ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa de la parinti iulyt iulyt Se poate cumpara apartamentul detinut de mama mea, in care eu si nevasta suntem luati in spatiu? Trebuie facuta dezbaterea mostenirii inainte sau care este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog frumos sa ma ajutati cu indrumari. cum procedez ... Monica R Monica R Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu indrumari. Cum procedez pentru a deveni unic proprietar al imobilului si terenului aferent, mostenire dupa parinti, ... (vezi toată discuția)