avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Vreau sa îmi iau un apartament. Sunt ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Vreau sa îmi iau un apartament. Sunt angajata și ...

Buna ziua. Vreau sa îmi iau un apartament. Sunt angajata și doresc sa fac împrumut la banca. Ce îmi recomandați? Sunt angajata doar de 3 luni credeți că am vreo șansă? Ce tip de împrumut ar fi mai recomandat? Mulțumesc pentru eventuale răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:52, 18 August 2023
Sanse minime daca nu aveti mai multa vechime in campul muncii. Apoi, conteaza ce venit aveti.
O puteti lua la pas , sa vedeti la fiecare banca ce conditii au z ce dobanda...
Vă recomand un credit IMOBILIAR cu ipotecă, că o sumă atât de mare n-aveți nici o șansă fără garanții sigure pentru bancă.

Dar aveți timp suficient să umblați pe la toate băncile să vedeți dobânzile practicate și ofertele, că la doar 3 luni nu veți primi nici un credit.
Poate după 6 luni puteți începe să sperați, dar contează mult și ce salariu aveți.
Corect @ Dapix.

Dar poate doamna este angajata de 3 luni la actualul loc de munca. Este posibil ca anterior sa fi lucrat la alt angajator. Nu este foarte clara situatia.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Băncile au oferte diverse. Unele banci îți pot refuza cererea de credit, iar alte bănci îți poate accepta solicitarea, dacă te încadrezi în condițiile lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! detin un apartament achitat cash. ce tip de credit ... Denisa1217 Denisa1217 Buna ziua! Detin un apartament achitat cash. Ce tip de credit pot sa accesez? Si daca pot sa girez cu apartament pe care il detin. (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut m_ella2005 m_ella2005 In perioada casatoriei, sotii X fac un imprumut bancar cu ipoteca, girand cu un imobil si terenul aferent. Pe langa acest imprumut, sotii X mai imprumuta ... (vezi toată discuția)
Dilema - dobanda mmm898 mmm898 am un credit imobiliar la BCR ,CELEBRUL CREDIT CU DOBANDA FIXA IN PRIMUL AN SI APOI ...CAT VREA BANCA, am inteles ca daca nu mergem sa le raspundem in scris ca ... (vezi toată discuția)