Buna ziua. Vreau sa îmi iau un apartament. Sunt angajata și doresc sa fac împrumut la banca. Ce îmi recomandați? Sunt angajata doar de 3 luni credeți că am vreo șansă? Ce tip de împrumut ar fi mai recomandat? Mulțumesc pentru eventuale răspunsuri.
Sanse minime daca nu aveti mai multa vechime in campul muncii. Apoi, conteaza ce venit aveti.
O puteti lua la pas , sa vedeti la fiecare banca ce conditii au z ce dobanda...
Vă recomand un credit IMOBILIAR cu ipotecă, că o sumă atât de mare n-aveți nici o șansă fără garanții sigure pentru bancă.
Dar aveți timp suficient să umblați pe la toate băncile să vedeți dobânzile practicate și ofertele, că la doar 3 luni nu veți primi nici un credit.
Poate după 6 luni puteți începe să sperați, dar contează mult și ce salariu aveți.
Dar poate doamna este angajata de 3 luni la actualul loc de munca. Este posibil ca anterior sa fi lucrat la alt angajator. Nu este foarte clara situatia.
Dapix
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Băncile au oferte diverse. Unele banci îți pot refuza cererea de credit, iar alte bănci îți poate accepta solicitarea, dacă te încadrezi în condițiile lor.
Dilema - dobanda
mmm898
am un credit imobiliar la BCR ,CELEBRUL CREDIT CU DOBANDA FIXA IN PRIMUL AN SI APOI ...CAT VREA BANCA, am inteles ca daca nu mergem sa le raspundem in scris ca ... (vezi toată discuția)