avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut am avut permisul suspendat o data anul acesta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut am avut permisul suspendat o data anul acesta Și acum ...

Salut am avut permisul suspendat o data anul acesta
Și acum recent mi l a suspendat iar
Mi a scris 3 luni pe foaie
E posibil să-mi bage 1 luna in plus?
Nu am dat redobândire la nici unul
De unde sa aflu pe care luni îl am suspendat?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:07, 19 Septembrie 2023
Daca v-a scris in procesul verbal ca aveti suspendat permisul 90 de zile, perioada incepe dupa cele 15 zile pentru depunerea unei plingeri contraventionale. Veti primi o luna in plus, doar daca au trecut mai putin de 6 luni de la data restituirii permisului de la cealalta suspendare si veti fi instiintat.
Articolul 103
(2) În cazul în care conducătorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai săvârșește, într-un interval de șase luni de la data restituirii permisului de conducere, o nouă faptă prevăzută la art. 100 alin. (3), art. 101 alin. (3), art. 102 alin. (3) sau art. 102 alin (4), perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce aplicată pentru săvârșirea faptei se majorează de drept cu încă 30 de zile. Perioada de suspendare majorată se comunică în termen de 15 zile de la data aplicării sancțiunii contravenționale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 19 Septembrie 2023
latka, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de 2 ori, contraventii diferite Heresciug G. Heresciug G. Buna seara, Am cateva intrebari legate de prelungirea perioadei de suspendare auto, cat si redobandirea permisului. Acum 4 luni mi-a fost suspendat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , numele meu este valentin și am o întrebare: pe ... Valentin0123 Valentin0123 Bună ziua , numele meu este Valentin și am o întrebare: pe data de 24.10.2023 am rămas fără permis ( o luna ) , săvârșind fapta de depășire pe linie ... (vezi toată discuția)
Examen pentru redobandirea permisului MadalinaCosmina MadalinaCosmina Buna ziua! Mi-a fost suspendat permisul pentru o perioada de 90 de zile pentru conducerea cu peste 50km/h, am dat examen de redobandire si pedeapsa a fost ... (vezi toată discuția)