avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna seara, sunt suplinitor cu examen national peste 7 ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna seara, sunt suplinitor cu examen national peste 7 și grade ...

Buna seara, sunt suplinitor cu examen national peste 7 și grade didactice la o școală din județ am norma întreaga iar la alta școală am plata cu ora 3 ore. La școală unde am plata cu ora se scoate un post pe specialitatea examenului meu de titularizare ca urmare a pensionarii. Pot accesa pentru acest post pe viabilitate chiar dacă contractul meu este doar la plata cu ora in aceasta scoala??
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Refuzul de a acorda viabilitatea pe post Martonze Martonze Sunt cadru didactic cu 10 ani vechime în învăţământ, am gradul II, şi mă confrunt cu următoarea situaţie: -am participat până acum la 5 examene ... (vezi toată discuția)
Posturi pentru pensionari in invatamant cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am o prietena care lucreaza ca si profesoara la un seminar catolic pana in acest an cand directorul a angajat o profesoara pensionara in locul ei si ... (vezi toată discuția)
Problema titularizare prof.mate16 prof.mate16 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire.Anul trecut (in 2024), am participat la concursul national pentru ocuparea posturilor vacante din ... (vezi toată discuția)