avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am cerut o adeverință de venit de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am cerut o adeverință de venit de la locul de muncă ...

Bună ziua!
Am cerut o adeverință de venit de la locul de muncă în care scrie doar sumele lunare de salariul minim net adică 1889 lei. Dar eu am făcut mai multe ore suplimentare și am avut salarii mai mari, in fiecare luna am avut mai mult venit, întrebarea mea este de ce nu este trecut tot salariul pe acea adeverință de venit?
Cel mai recent răspuns: darialin , utilizator 20:20, 21 Septembrie 2023
Intrebarea dvs are raspuns la cei care au eliberat adeverinta ..nu avem de unde sa stim noi de ce a facut asa ceva .. probabil, ca nu au fost declarate corect sumele primite (o ipoteza).
Mulțumesc mult de răspuns!

Cornel Vasile a scris:

Intrebarea dvs are raspuns la cei care au eliberat adeverinta ..nu avem de unde sa stim noi de ce a facut asa ceva .. probabil, ca nu au fost declarate corect sumele primite (o ipoteza).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pensie de intretinere biancateodora biancateodora Buna dimineata ! Ma numesc Mariana , la inceputul lunii iulie am fost informata ca fostului sot i se va retine incepand cu luna iunie poprire de 16,5% din ... (vezi toată discuția)
Raspuns -urgent pensionare FREDU FIN FREDU FIN Mama a primit ieri decizia de pensionare , a avut lucrati 40 de ani si 7 luni - stagiu complet de cotizare, pensionare la limita de varsta ! 1. pe ... (vezi toată discuția)
Calcul - baza indemnizatie de maternitate cristina75 cristina75 Vreau sa verific calculul facut de firma si am nevoie de un model. Am citit art.10 din OUG 158.2005. Ce am inteles eu: iau in cosiderare ultimele 6 luni ... (vezi toată discuția)