avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... operare in carnetul de munca a contractului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

operare in carnetul de munca a contractului de management

As vrea sa stiu daca se opereaza in carnetul de munca contractul de management pentru directorul unitatii , incheiat in baza art.III alin.6 din OUG 37 din 2009,contract care in baza aceleiasi ordonante alin.7 este asimilat contractului individual de munca,conferind titularului vechime in munca si in specialitate.
DIn cate stiu , in carnetul de munca se opereaza doar activitatea depusa in baza unui contract individual de munca .
Cel mai recent răspuns: MANUELA CHIOREAN , Consultant resurse umane 11:05, 29 Ianuarie 2010
Da, perioada respectiva se inregistreaza in carnetul de munca, deoarece contractul de management respectiv se asimileaza unui contract individual de munca si perioada aferenta constituie vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului medical în cazul contractului de management fãrã contract de muncã narcisa75 narcisa75 Salut. Am o problemă şi am nevoie de ajutorul vostru. Prin OUG 37/2009 s-a înfiinţat la unitatea unde lucrez, funcţia de director coordonator. S-a emis ... (vezi toată discuția)
Incetare contract management director la desfiintarea serviciului public deconcentrat ionut c ionut c Buna ziua! Contractul de management al directorului coordonator (nu este functionar public ci este contractual) al institutiei in cadrul careia lucram a ... (vezi toată discuția)
Carte munca bobu_elena bobu_elena Buna ziua.Sunt in concediu crestere copil si doresc sa stiu daca se opereaza aceasta activitate la ITM ca si vechime in munca. Va multumesc (vezi toată discuția)