avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... După cât timp se poate vinde un teren extravilan (nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

După cât timp se poate vinde un teren extravilan (nu e agricol) ...

După cât timp se poate vinde un teren extravilan (nu e agricol)
Cel mai recent răspuns: clerionacademy , utilizator 14:28, 27 Septembrie 2023
Bună ziua!
Puteți vinde un teren extravilan după ce faceți notificare la locul unde este situat acel teren pentru respectarea dreptului de preempțiune in ceea ce îi privește pe coproprietari, proprietari vecini, arendași etc
Este ceva lege care spune ca doar după 8 ani, terenul se poate vinde. Poți sa îl vinzi și înainte dar cu un impozit pe profit de 80%. Este adevărat?
Multumesc

Madalina Mihaela I. Moceanu a scris:

Bună ziua!
Puteți vinde un teren extravilan după ce faceți notificare la locul unde este situat acel teren pentru respectarea dreptului de preempțiune in ceea ce îi privește pe coproprietari, proprietari vecini, arendași etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de preemptiune al proprietarilor vecini zbye zbye [b]vecinii mai au drept de preemptiune la terenul extravilan categoria padure, sau doar arendasii ????[/b] (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare gratianmucea gratianmucea buna am un ap restituit prin l10 si intabulat,am facut un contr de vinz.,cump de mina in 2012 si am primit avans de 10000e ,restul se va achita la eliberarea ... (vezi toată discuția)
Procedurile vanzarii terenului agricol MrFB MrFB Buna ziua!Care este procedura de a vinde terenul agricol in calitate de proprietar si nu arendas? Am inteles ca trebuie sa merg la primarie sa afisez oferta ... (vezi toată discuția)