În iunie 2023 mi-am dat demisia, (din 2020 pana în 2023 am făcut scoala postliceala) în septembrie 2023 am terminat scoala si am depus dosaj șomaj de terminare scaoa și primesc indemnizație. Am 32 de ani și vreau sa ma angajez.... Angajatorul va primi cei 2250 lei? Sau e o anumita vârstă limita în care eu trebuie sa ma încadrez? Și dacă da, și va primi aceea sumă și eu rămân gravida, cer concediu maternal, el pe perioadă concediului primește în continuare 2250 lei? Sau se reia de când reiau eu munca?
Am dreptul sa cer de la ajofm informația dacă angajatorul primește sau nu indemnizație? Sau e secret, nu se poate sa îmi dea aceasta informație, ca am adresat o întrebare către ajofm și mi s-a spus ca acest lucru se discuta cu angajatorul, nu cu mine angajatul....
Cornel Vasile a scris:
Cred ca va trebui sa va informati la AJOFM, intrucat varsta de 32 de ani nu este in Legea 76/2002.
Prevedere oug 60
Bogdan 71
Buna ziua, daca cineva, unic asociat al unei firme, beneficiaza de prevederile OUG 60 din 2018 (subventie de 2250 lei lunar timp de 12 luni) daca se angajeaza ... (vezi toată discuția)