avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Plata CASS la incasarea de dividende
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Plata CASS la incasarea de dividende

Buna ziua, voi incasa vreo 49.000 lei de la Fondul Proprietatea si nu stiu cum sa procedez. Eu imi platesc singur asigurarile de sanatate si ar cam trebui sa platesc iar , din noiembrie, pentru inca un an. Dar oricum voi mai plati la anul si ma gandesc ca nu se va lua in considerare plata pe care trebuie s-o fac acum asa ca ma gandesc sa platesc CASS -ul la anul, in primavara , cand va trebui sa depun declaratia unica. Nu sunt angajat cu carte de munca. Cum ar fi bine sa fac ?
Ultima modificare: Duminică, 1 Octombrie 2023
Clark, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:08, 1 Octombrie 2023
Da. Puteți declara si plati la începutul anului viitor pentru 2023.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica rectificativa pentru inchidere pfa + incasat dividende alex_mihai1124 alex_mihai1124 Buna ziua! Saptamana aceasta am inchis PFA-ul (la norma) si urmeaza sa depun DU rectificativa ca sa recalculez norma. Norma era 45.000 iar recalculata vine ... (vezi toată discuția)
Vreau sa am asigurare de sanatate in srl fara angajati catalin_utilizator67 catalin_utilizator67 Buna ziua Vreau sa deschid un SRL fara angajati, dar vreau sa am asigurare de santate? Cum procedez in acesta directie? In principiu, estimez ca o sa ... (vezi toată discuția)
Magazin online emma.dn97@yahoo.com emma.dn97@yahoo.com Buna ziua. Doresc sa îmi deschid un magazin online de haine, mai exact pe Facebook și Instagram. As vrea sa înființez și o firma pentru ca totul sa fie ... (vezi toată discuția)