avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua As dori un model de plangere penala pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua As dori un model de plangere penala pentru nerespectarea ...

Buna ziua

As dori un model de plangere penala pentru nerespectarea dispozitiilor hotararii judecatoresti privind suspendarea unui act administrativ(SUSPENDARE DISPOZITIE DE MUTARE TEMPORARA)

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:04, 2 Octombrie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de muncă ContSters452147 ContSters452147 Bună seara! În ce condiții și cum se încheie un contract colectiv de muncă? Dacă se poate, vă rog frumos, și un model de CCM. Mulțumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Infiintare centru educational magdarizescu magdarizescu Buna ziua. As dori sa infiintez un centru educational. Stiu ca s-a mai discutat acest aspect, dar nu gasesc ce ma intereseaza pe mine. Pentru a deschide acest ... (vezi toată discuția)
As dori sa știu ce înseamnă încălcarea unei hotărâri judecătorești ... Mark22 Mark22 As dori sa știu ce înseamnă încălcarea unei hotărâri judecătorești definitivă și irevocabila dar și executorie s-au care sunt urmările atunci ... (vezi toată discuția)