avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Infiintare centru educational
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Infiintare centru educational

Buna ziua. As dori sa infiintez un centru educational. Stiu ca s-a mai discutat acest aspect, dar nu gasesc ce ma intereseaza pe mine. Pentru a deschide acest centru educationa ( nu gradinita) de ce autorizatii as avea nevoie? In cat timp se dau autorizatiile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:17, 5 Martie 2018

Alte discuții în legătură

Autorizatii centru de recuperare (kinetoterapie, fizioterapie, masaj) Adihu7uleac Adihu7uleac Buna ziua. Doresc sa deschid un centru de recuperare si nu gasesc nicaieri de ce autorizatii si aprobari am nevoie. Gasisem un spatiu aproape perfect, dar cand ... (vezi toată discuția)
Infiinatare centru educational CRISTINADIACONUNICOLAE CRISTINADIACONUNICOLAE Buna ziua, Cand am pornit la drum ma gandeam sa deschid o gradinita, dar lucrurile sunt mai dificile si nimeni nu ma lamureste, am fost directionata la ... (vezi toată discuția)
Infiintare gradinita privata patricia27 patricia27 Buna ziua! Imi puteti spune care sunt costurile pentru infiintarea unei gradinite particulare și ce autorizatii sunt necesare pentru functionare? (vezi toată discuția)