Ioan Alexandrescu 
	    	Alte profesii

Ioan Alexandrescu 
	    	Alte profesii	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Buna ziua. Am si eu o mare problema...Spre rusinea mea,am fost prins acum 2 zile intr-un mall din buc cand am sustras o pereche de blugi in val de 200 ron.Este prima mea fapta de acest gen si imi este foarte rusine.Am fost prins de agentii de securitate,s-a chemat politia,am inapoiat bunul,s-au facut actele necesare predarii bunului,apoi am mers la politie.Acolo am dat declaratie,m-au amprentat si mi-au spus ca incepe urmarirea penala.Domnul politist mi-a spus ca mai mult ca sigur o sa primesc amenda administrativa.M uitat sa mentionez ca recunosc fapta...nu mai am absolut nici un fel de antecedente.As vrea sa stiu ce se intampla in continuare,cat o sa dureze pana o sa primesc ceva acasa...Inca un lucru,eu sunt din prov,dar acum pe perioada verii stau la un camin,cum as putea face sa-mi vina citatia sau amenda la adresa de la camin.V-as multumi din suflet daca m-ati ajuta cu un raspuns.
 ron93 
	    	Utilizator

ron93 
	    	Utilizator	    

Ioan Alexandrescu 
	    	Alte profesii

Ioan Alexandrescu 
	    	Alte profesii	    

Diana Ramona 
	    	Alte profesii

Diana Ramona 
	    	Alte profesii	    

Am recunoscut fapta si in fata celui de la paza si a politistilor.Au fost intocmite niste acte(declaratii,pv,etc).La ce sa m-a astept in continuare?Nu am mai avut nici o problema cu politia de nici o natura,nu am cazier.
 damiannatasa	                   

daca esti prins de catre ageenti de paza de la supermarket cu produse neachitate asupra ta si ulteror le achiti si chea]ma politia ce se intampla a fost o ... (vezi toată discuția)
	                    damiannatasa	                   

daca esti prins de catre ageenti de paza de la supermarket cu produse neachitate asupra ta si ulteror le achiti si chea]ma politia ce se intampla a fost o ... (vezi toată discuția)

Leylia	                   

Acum ceva timp mi s-a intocmit un dosar penal pentru inf de furt.
Pe data de 18 ianuarie am fost chemata s adau o declaratie la politie, iar peste 1 luna am ... (vezi toată discuția)
	                    Leylia	                   

Acum ceva timp mi s-a intocmit un dosar penal pentru inf de furt.
Pe data de 18 ianuarie am fost chemata s adau o declaratie la politie, iar peste 1 luna am ... (vezi toată discuția)

mircea2014	                   

Buna ziua, 
Va spun de la inceput ca stiu cam am gresit si am recunoscut de la inceput ca am gresit, dar ieri am avut o zi deloc buna.
Pe scurt, pe ... (vezi toată discuția)
	                    mircea2014	                   

Buna ziua, 
Va spun de la inceput ca stiu cam am gresit si am recunoscut de la inceput ca am gresit, dar ieri am avut o zi deloc buna.
Pe scurt, pe ... (vezi toată discuția)