CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Subiect: furt din supermarchet
Buna ziua,Am patit si eu o asemenea rusine,pe care bineinteles o regret.Mai concret am desfacut un ambalj care continea doua produse similare(in valoare totala de 8.48ron)si mi-am insusit unul din acestea.La iesire am fost invitat intr-o camera si....banuiti restul.Am recunoscut fapta si in fata celui de la paza si a politistilor.Au fost intocmite niste acte(declaratii,pv,etc).La ce sa m-a astept in continuare?Nu am mai avut nici o problema cu politia de nici o natura,nu am cazier.Sint ff speriat,si stresat din cauza asta.Ajutati-ma cumva va rog.Poate sa-mi spuna cineva daca trebuie un avocat?Multumesc.
 ron93 
	    	Utilizator

ron93 
	    	Utilizator	    

ron93 
	    	Utilizator

ron93 
	    	Utilizator	    

Ioan Alexandrescu 
	    	Alte profesii

Ioan Alexandrescu 
	    	Alte profesii	    

ron93 
	    	Utilizator

ron93 
	    	Utilizator	    

damiannatasa	                   

daca esti prins de catre ageenti de paza de la supermarket cu produse neachitate asupra ta si ulteror le achiti si chea]ma politia ce se intampla a fost o ... (vezi toată discuția)
	                    damiannatasa	                   

daca esti prins de catre ageenti de paza de la supermarket cu produse neachitate asupra ta si ulteror le achiti si chea]ma politia ce se intampla a fost o ... (vezi toată discuția)

Leylia	                   

Acum ceva timp mi s-a intocmit un dosar penal pentru inf de furt.
Pe data de 18 ianuarie am fost chemata s adau o declaratie la politie, iar peste 1 luna am ... (vezi toată discuția)
	                    Leylia	                   

Acum ceva timp mi s-a intocmit un dosar penal pentru inf de furt.
Pe data de 18 ianuarie am fost chemata s adau o declaratie la politie, iar peste 1 luna am ... (vezi toată discuția)

mircea2014	                   

Buna ziua, 
Va spun de la inceput ca stiu cam am gresit si am recunoscut de la inceput ca am gresit, dar ieri am avut o zi deloc buna.
Pe scurt, pe ... (vezi toată discuția)
	                    mircea2014	                   

Buna ziua, 
Va spun de la inceput ca stiu cam am gresit si am recunoscut de la inceput ca am gresit, dar ieri am avut o zi deloc buna.
Pe scurt, pe ... (vezi toată discuția)