avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagiu de cotizare incomplet
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiu de cotizare incomplet

Bună ziua!
O întrebare legată de stagiul de cotizare:
- dacă la împlinirea vârstei pentru ieșirea la pensie, care va fi de 62 de ani și 6 luni în cazul meu, voi avea stagiul de cotizare 31 de ani și 11 luni; asta înseamnă că voi fi penalizată?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2023
Caeriana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Caeriana , utilizator 21:49, 14 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
Pensia de limită de vârstă nu se penalizează.
Vă mulțumesc mult pentru răspuns!

Carp Mircea a scris:

Nu.
Pensia de limită de vârstă nu se penalizează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata pana la atingerea varstei pentru pensie limita de varsta clodi clodi Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarele intrebari. Tatal meu este nascut in ianuarie 1949 si conform anexei 3 se poate pensiona la ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala brezel brezel persoana de sex feminin nascuta la data de 02 noiembrie1960 ,avand o vechime de 33.6 ani va rog sa-mi spuneti la ce data ma pot pensiona anticipat partial ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala - perioada de diminuare victoriac victoriac Buna ziua, ma numesc Victoria, sunt nascuta in oct. 1954 si cf anexei 6 din legea 263, data iesirii la pensie la limita de varsta este anul 2014 la un ... (vezi toată discuția)