avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare puncte de lucru.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare puncte de lucru.

Rog daca poate cineva sa ma lamureasca.Am mai multe puncte de lucru si vreau ca unul sa-l predau altei firme;mentionez ca sunt in chirie si am facut modernizari;cum pot sa-l predau sa-mi achite modernizarile facute;se poate prelua fara sa mai fie nevoie din nou de umblat pentru autorizatii.Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 15 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:57, 15 Octombrie 2023
Doar dacă vindeți firma cu totul, persoana care o va cumpăra devenind asociat unic în acest srl, iar punctele de lucru raman asa, ale firmei ca și în prezent. Deci în acest caz nu mai trebuie alte autorizări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare srl cu datorii la banca? bogdancroitoru bogdancroitoru Preluare SRL cu datorii la banca? Buna ziua, administrez un SRL inregistrat acum 5 ani, dar cu activitate doar de la sfarsitul anului trecut. Practic ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate pt anul 2018 carmengeorgescu carmengeorgescu Am o societate cu un singur asociat are stoc de marfa , are ajutoare financiare pt a plati chiria pe spatiul in care a functionat , de la 01.11.2018 a incetat ... (vezi toată discuția)
Cesionare actiuni firma ionela calugaru ionela calugaru care sunt conditiile in care pot prelua o firma ? Multumesc! (vezi toată discuția)