avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca doi proprietari au facut schimb de terenuri in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca doi proprietari au facut schimb de terenuri in anul 2000 ...

Daca doi propietari au facut schimb de terenuri in anul 2000 , facand o declaratie scrisa de mana in fata martorilor, pe declaratie exista detalii precum vecini suprafata , semnatura martorilor, stampila si data, ( declaratia fiind facuta in incinta primariei ) propietarii au fc si schimb de titluri de propietate , cum se poate proceda pt a intabula suprafata de teren ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:17, 31 Octombrie 2023
Nu. Pentru ca ceea ce aveți nu sunt acte de proprietate.
Schimbul se perfecteaza numai la notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot face acte pe un teren detinut cu o hartie de mana prin ... Moldosem Moldosem Se pot face acte pe un teren detinut cu o hartie de mana prin care sau facut schimb de terenuri intre 2 propietari , hartia e datata si stampilata de uat unde ... (vezi toată discuția)
Schimbul de terenuri fara documente AdrianaMoise AdrianaMoise Buna ziua, Ma aflu intro situatie disperata! In urma cu 60 de ani , cand inca nu eram nascuta, parinti meu au facut un schimb de terenuri cu familia x fara ... (vezi toată discuția)
Iesirea din diviziune a2b4c6 a2b4c6 Buna ziua, as vrea sa stiu cum pot iesii din diviziune cu vecinul meu.Avem un teren de 300 mp pe care este construita casa,jumatate este propietatea vecinului ... (vezi toată discuția)