avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se pot face acte pe un teren detinut cu o hartie de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se pot face acte pe un teren detinut cu o hartie de mana prin ...

Se pot face acte pe un teren detinut cu o hartie de mana prin care sau facut schimb de terenuri intre 2 propietari , hartia e datata si stampilata de uat unde era unul din terenuri plus titulul de propietate in original al primului propietar, terenul este folosit de la momentul schimbului de familia noastra, nu am platit impozit ( ne este frica sa mergem la primarie pentru ca multi in situatia noastra au ramas fara terenuri dupa ce a aflat oficialii de ele...) la momentul schimbului in registrul agricol se facuse modificarea de propietar....
Cel mai recent răspuns: Bukos , utilizator 21:01, 16 Februarie 2025
Nu mai sunt valabile acele scrisori de mână.
Acum am pierdut un teren care a fost revandut de catre mostenitorii persoanei de la care parintii mei l-au cumpărat .

Moldosem a scris:

Se pot face acte pe un teren detinut cu o hartie de mana prin care sau facut schimb de terenuri intre 2 propietari , hartia e datata si stampilata de uat unde era unul din terenuri plus titulul de propietate in original al primului propietar, terenul este folosit de la momentul schimbului de familia noastra, nu am platit impozit ( ne este frica sa mergem la primarie pentru ca multi in situatia noastra au ramas fara terenuri dupa ce a aflat oficialii de ele...) la momentul schimbului in registrul agricol se facuse modificarea de propietar....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca doi proprietari au facut schimb de terenuri in anul 2000 ... Robescu Elisuca Robescu Elisuca Daca doi propietari au facut schimb de terenuri in anul 2000 , facand o declaratie scrisa de mana in fata martorilor, pe declaratie exista detalii precum ... (vezi toată discuția)
Mostenire de la bunici paris50paris paris50paris Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat in 1975 bunicul meu a decedat el a avut in propietate 1000.mp.intravilan el a avut 2 copii dupa 1991 sa restituit ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune savinescu savinescu la retrocedarea terenurilor agricole din 1991 am facut un schimb verbal de teren cu o alta persoana ,dar titlurile de propietate au venit pe terenurile ... (vezi toată discuția)