Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara,sunt în concediu crestere copil.pe data de 25 decembrie ...

Buna seara,sunt în concediu crestere copil.pe data de 25 decembrie 2023 ar trebui sa ma întorc la munca.Si eu ca majoritate mamelor îl am pe cel mic acasa.dupa reactivarea contractului de munca pot întra în concediu de odihna sau concediu fără plata?
Și dacă tatăl nu se încadrează în luna lui,și o iau eu tot pe 25 decembrie trebuie sa ma întorc la munca ? Sau pe 25 ianuarie.
As dori sa știu eu ca persona care ma întorc din c.c ce drepturi mi se cuvine acum la munca.
Tocmai ce am aflat ca situația la munca sa schimbat și nu se știe dacă voi mai vii primita înapoi.este normal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:19, 6 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca tatal nu se incadreaza , revenirea la munca se face in prima zi urmatoare celei in care copilul implineste varsta de 2 ani ... dupa revenire, puteti solicita concediu fara plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! sunt in concediu de crestere copil pana in ianuarie ... Bianca0501 Bianca0501 Buna ziua ! Sunt in concediu de crestere copil pana in ianuarie ( Fata implineste 2 ani pe data de 5 ianuarie 2023 ) si insarcinata cu al doilea copil in 30 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie al 2 lea copil criss2018 criss2018 Buna seara!Va rog sa ma ajutati cu o nelămurire,sunt in concediu de creșterea copilului pana in data de 7 ianuarie 2018(dara cand împlinește copilul 2 ani) ... (vezi toată discuția)
Revenire in cic Rocsanaa1 Rocsanaa1 Daca am revenit la munca si fata implineste 2 ani in decembrie pot reveni in concediu de crestere pana cand implineste fata 2 ani?daca contractul este pe ... (vezi toată discuția)