Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua,azi am fost sunata de la nr 0040314006985, spunandu-mi-se ...

Bună ziua,azi am fost sunata de la nr 0040314006985,spunandu-mi-se ca am o datorie de 50 lei la RCS RDS din 2016 și dacă nu o plătesc în 5 zile,voi fi actionata în instanță,unde taxa de începere a procedurii este de o mie doua sute nu știu cât.Au trecut totuși 7 ani,de ce nu am fost contactata pana acum?Am nevoie de un sfat,va rog sa ma ajutați.(Mi s-a spus ca in 15 min îmi vor trimite un cod pe telefon,cu care sa merg la un Pay Point sa platesc,dar au trecut 2 ore și nu am primit nimic).Mulțumesc anticipat,toate cele bune!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:22, 7 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Metoda tipica de inselaciune. Cel mai sigur sa verificati direct la un oficiu RCS daca se confirma acel apel insa de regula nu se solicita o plata payPoint si nici acel cod.
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
Inselatorie! DIGI (RCS-RDS) nu procedeaza asa. Prima data va trimit o instiintare de intarzaiere. Luna urmatoare va "taie" ce aveti de la ei: cablu, internet, telefon.
Nu raspundeti, nu sunati inapoi, nu platiti!
Pentru siguranta, mergeti la un ghiseu DIGI.
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2023
spanish, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Erați aproape sa cadeți victima unei.inselaciuni,bine ca nu s au mișcat mai repede pt ca probabil.va pacaleau..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre paypoint si bilete la ordine arh_hadi arh_hadi Am un minimarket si anul trecut am instalat un aparat paypoint. La incheierea contractului a trebuit sa le emit un bilet la ordin de 7000ron. Ulterior am aflat ... (vezi toată discuția)
Mai pot face ceva?- taxa de instalare cablu Moldovan laura Moldovan laura Buna seara. Am nevoie de o lamurire. Am incheiat un contract cu rds - rcs (digi) dar nu inainte de a intreba de 3 ori daca se plateste instalarea. Consiliera ... (vezi toată discuția)
Mostenitori Sorinsen Sorinsen Sunt unicul mostenitor al tatalui decedat, sotie nu a avut, si as dori sa stiu daca intra in sarcina/obligatia mea sa-i rezolv urmatoarea problema: in timpul ... (vezi toată discuția)