avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de propietate

ce pot sa fac in cazul in care comisia nu vrea sa elibereze titlul de propietate
Cel mai recent răspuns: danu11 , utilizator 16:02, 30 Ianuarie 2010
Urmati procedura contencioasa.
Eu recomand in prima faza medierea dupa care sesizarea instantei de judecata pentru urmatoarele motive:
- Medierea este o solutie rapida si mai putin costisitoare
- Relatiile dintre dumneavoastra si primarie prin mediere nu se vor deteriora! (mai aveti si in viitor nevoie de primarie)
- Prin sesizarea instantei atrageti antipatia functionarilor primariei, functionari de care o sa mai aveti nevoie si in viitor.
- De la sesizarea instantei si pana la o solutie definitiva este cale lunga, cu cheltuiele materiale si consum nervos, proces care poate dura ani buni de zile, pe cand dumneavoastra doriti o solutie rapida!
Intradevar medierea este o institutie si fenomen nou necunoscut de marea masa a cetatenilor, dar cu aplicabilitate mare in toate tarile lumi si cu mult succes!

am incercat si aceasta cale dar nu vor invoca anumite tehnici cum ca trebuie sa trimita documentatia in format electronic la cadastru iar primaria TG Carbunesti (Gorj) despre care este vprba spune ca nu dispune de acest program dar eu incerc de 7-8 ani sa optin acest titlu si nu reusesc,am facut si memori la prefectura in speranta ca nu ajung in instanta pentru ca acolo se judeca staul pe stat,dar degeaba nu stiu ce sa mai fac angajati te trateaza cu indiferenta orcum chiar da ai ceva cu iei chiar daca nu ai juristul mia raspuns ca are o gramada de procese si re si bani si timp sa ne judecam,oare bani de unde vin?nu de la noi cei care platim inpozitul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce medierea obligatorie ? Mediator_Bucuresti Mediator_Bucuresti Uneori, din execes de zel solicitam introducerea obligativitatii medierii fara sa explicam necesitatea acestui demers. Medierea obligatorie este in avantajul ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna "apel perimat. cu recurs" ? ce consecinte are vis-a-vis de hotararea primei instante? drragosd drragosd Buna ziua , este vorba despre o contestatie la executare pe care am initiat-o si in prima instanta am castigat Încheiere din 20.12.2018: \"Admite cererea în ... (vezi toată discuția)
Divort garnita georgiana garnita georgiana buna ziua vreau sa-mi spuneti cum procedez ca sa divortez,avem un copil de 5 ani unde trebuie sa merg la judecatorie sau la primarie si ce acte am nevoie ... (vezi toată discuția)