Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua in legătura cu un apartament dacă parintii mei au ...

Buna ziua in legătura cu un apartament dacă parintii mei au cumpăr cu contract de vânzare cumpărare imobilul acum mai mulți ani și doamna de la care l-au cumpărat avea soțul decedat și unul din copii doamnei nu avea 18 ani împliniți acum din câte am vorbit cu ei spun ca nu pot face acte de pe el pentru ca copilul doamnei nu și-a dat acordul,dar actele apartamentului și contractul de vânzare cumpărare este la noi trecut pe numele lui tata, mai are un drept copilul doamnei? Si cum pot rezolva toată situația
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 14:44, 22 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bun, foarte bine. Dacă aveți contract de vânzare cumpărare la notar din 2007, cine și de ce emite pretenții?

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Bun, foarte bine. Dacă aveți contract de vânzare cumpărare la notar din 2007, cine și de ce emite pretenții?

Copii nu au renunțat la dreptul lor când au făcut actul de vânzare cumparare copii erau minori și nu aveau succesiunea făcută
acest răspuns util
Eu nu cred ca notarul q fost atât de neatent ca sa nu zic altfel. Cred ca doamna a cumpărat ca bun propriu casa , nu cred ca era bun comun cu soțul și de aia a putut sa vanda.
Daca era bun comun și nu au făcut succesiunea, nu e bine deloc.
Mergeti la un avocat.
acest răspuns util
Da, mergeți la un avocat din zona dvs sa vadă situația și actele în concret. Existând CF, sunt șanse ca dvs sa fiți considerat cumpărător de bună credință dacă chiar va fi un proces.
acest răspuns util
Eu nu inteleg, ce acte mai vor sa faca parintii?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire vs cvc mariapene mariapene Stimati domni/Stimate doamne, Ma confrunt cu o problema juridica care nu imi da pace zilele astea. Nu sunt in Romania si imi este greu sa actionez de la 11000 ... (vezi toată discuția)
Cum procedez, sfat. Imparatul Imparatul Acuma vreo 5 ani am cumparat o casa, de la o doamna mai in varsta. Aceasta a omis sa facem actele de vanzare-cumparare, dar nu este de rea credinta. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare cumparare? ulica ulica Buna seara! In anul 2007 am cumparat un apartament de la o doamna care a declarat ca era divortata la data dobandirii dar, ulterior am aflat ca la data ... (vezi toată discuția)