avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Daca am fix 10 ani vechime, conform ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Daca am fix 10 ani vechime, conform adeverintelor ...

Buna ziua,
Daca am fix 10 ani vechime, conform adeverintelor de munca, la ce procent de spor de vechime ma incadrez: cel de 5-10 ani sau cel de 10-15 ani, sau ca sa ma incadrez la cel de 10-15 trebuie sa am cateva zile lucrate peste cei 10 ani?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:26, 24 Noiembrie 2023
la cel de 10-15

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de vechime  lazarovici alina lazarovici alina buna, am urmatoarea problema.Lucrez la o firma cu 64 salariati si de curand conducerea a hotarat ca tuturor angajatilor sa le fie adaugat sporul de vechime. ... (vezi toată discuția)
Sporuri vechime adaugate la calculul pensiei liviu florin liviu florin Imi pregatesc dosarul de pensionare si ma confrunt cu urmatoarea problema, legat de sporul de vechime. Sunt salariat din 22.12.1964.In 01.03 1969 m-am ... (vezi toată discuția)
Lege spor vechime laurariz laurariz care este legea care stabileste cu exactitate cuantumul pentru sporul de vechime in munca a salariatilor? multumesc (vezi toată discuția)