Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Amendă vamală

Bună ziua.
O amendă luată de un cetățean al Republicii Moldova pentru încălcarea termenului de aflare în România în baza pașaportului biometric, poate fi achitată online?
Mi s-a sugerat să încerc prin intermediul ghiseul.ro însă acolo se cere CNP-ul persoanei pentru care se plătește și, respectiv, noi moldovenii nu avem CNP, iar dacă introduc IDNP-UL persoanei care a luat amenda, îmi apare „CNP invalid" și nu pot plăti.
Oare există și altă alternativă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:05, 3 Decembrie 2023
Exista prin transfer bancar ..insa va trebui sa stiti contul IBAN unde se plateste acea amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plată amendă contravențională cetățean român nerezident CamiGrey CamiGrey Este vorba de un cetățean român cu rezidența într-o altă țară UE (cu permis de rezidență în Spania). Deține pașaport românesc, dar nu are CI și ... (vezi toată discuția)
Mutatie a unei persoane straine spauny spauny Buna ziua, As dori sa fac mutatia unei persoane din Republica Moldova, dar care este cetatean roman, pe domiciliul meu. Ce presupune acest lucru? Ce ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean din republica moldova bibacj bibacj Buna ziua! Am vrut sa angajam un cetatean din Republica Moldova. I s-a intocmit contract de munca pe baza CNP-ului din pasaport, transmis in Revisal fara ... (vezi toată discuția)