avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care e nr de ore maxim a unui prof. la un singur liceu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care e nr de ore maxim a unui prof. la un singur liceu ? Dar ...

Care e nr de ore maxim a unui prof. la un singur liceu ? Dar la doua?
Ma refer la nr de ore /saptamana.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:03, 10 Decembrie 2023
Legea nr.198/2023
Art.207
(1) Activitatea personalului didactic de predare se realizează într-un interval de timp zilnic de 8 ore, respectiv 40 de ore pe săptămână, și cuprinde:
....


(4) Norma didactică de predare-învățare-evaluare, de instruire practică și de evaluare curentă a antepreșcolarilor/ preșcolarilor și a elevilor în clasă, în care pot fi incluse și activități de pregătire pentru evaluări/examene naționale și/sau pentru obținerea performanței educaționale, precum și cele de învățare remedială, reprezintă numărul de ore corespunzător activităților prevăzute la alin. (1) lit. a) și se stabilește după cum urmează:
.....
d) 18 ore pe săptămână pentru profesorii din învățământul gimnazial, liceal și postliceal, pentru profesorii din unitățile și clasele cu program integrat și suplimentar de artă și sportiv, precum și din unitățile de educație extrașcolară, care au dobândit cel puțin licențierea în cariera didactică;
e) 14 ore pe săptămână pentru profesorii din învățământul preuniversitar care au dobândit gradul didactic I sau titlul de profesor emerit și care desfășoară activitate de mentorat;
.....

daca aveti 2 norme .. dublati orele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statut cadre didactice Mihaiza Mihaiza În Art. 262 Legea 1/2011 Norma didactică Statutul personalului didactic din învăţământul preuniversitar este prevazut : Norma didactică Art. 262 (1) ... (vezi toată discuția)
Norma didactica oana0309 oana0309 buna ziua. am o dilema. avand in vedere urmatoarele: Art. 262. - (1) Activitatea personalului didactic de predare se realizează într-un interval de timp ... (vezi toată discuția)