avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In data de 7 ianuarie 2024, la implinirea varstei de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In data de 7 ianuarie 2024, la implinirea varstei de 65 de ani, ...

In data de 7 ianuarie 2024, la implinirea varstei de 65 de ani, imi inceteaza contractul de munca pe termen limitat (conform legii 93/2019, art IV, lit. c, alin.1 al articolului 56). As dori sa stiu daca mai am dreptul sa mai lucrez, cu acordul anual al angajatorului, si dupa aceasta varsta.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 14 Decembrie 2023
Se poate continua activitatea, dar in baza unui nou c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cum interpretati prevederile og 9 din 2025 art. iv ... resurse_umane resurse_umane Buna ziua! Cum interpretati prevederile OG 9 din 2025 Art. IV La articolul 38 din Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua după ieșirea la pensie de limita de vârstă (35+5ani) ... Aldea Mariana Aldea Mariana Bună ziua după ieșirea la pensie de limita de vârstă (35+5ani) vechime pot lucra în continuare? Po lua și pensie și salariu? (vezi toată discuția)