Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Am fost angajată din 2001 până în 2012. După ...

Bună ziua.
Am fost angajată din 2001 până în 2012. După am continuat să lucrez pana anul acesta dar angajatorul nu mi-a plătit contribuțiile la stat.Mentionez ca în cartea de munca apar multe perioade de concediu fără plată sau cu program de 4 ore si nu mi s-a adus la cunoștință.Ce pot face pt a-mi recupera contribuțiile la fondul de pensii? Practic am lucrat 10 ani la negru...
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 17:14, 21 Ianuarie 2024
Nu aveti cum sa va recuperati contributiile sociale ..acele se datoreaza statutului.
Faceti-i plangere penala.
Care sunt anii în care a făcut asta?
Ultima modificare: Vineri, 22 Decembrie 2023
gi-jane2, moderator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangere penala pentru ce sa faca ?
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pt fals în înscrisuri, evaziune fiscala..etc . Incadrarea faptelor, o face oricum politia, femeia doar trebuie sa dea declaratie pt ce a pățit.
Va constituiți parte vătămată și solicitati despăgubiri, calculati suma ce trebuia platita pt pensie.
Ultima modificare: Vineri, 22 Decembrie 2023
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pentru retinerea si neplata contributiilor! e fapta penala

Cornel Vasile a scris:

Plangere penala pentru ce sa faca ?

Alte discuții în legătură

Consultanta.ce pot face? El40la El40la Buna!Firma la care lucrez de 5 ani nu mi-a plătit contribuțiile sociale la zi,în rezisal îmi apar întreruperi cu acordul părților dar eu nu am semnat ... (vezi toată discuția)
Ce pot face?!! El40la El40la Buna,! Am semnat un CMI cu fracție norma de 4ore dar lucram 14 ore,(pot dovedi) Se mai poate face ceva? (vezi toată discuția)
Escrocherie ma_ria ma_ria Buna ziua, Am o problema de rezolvat. Am imprumutat acum 5 ani de zile bani la doi amici care aveau de acoperit un cec in banca. Nu avem nici un inscris in ... (vezi toată discuția)