avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am dreptul sa vand deseuri nepericuloase angajatilor?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am dreptul sa vand deseuri nepericuloase angajatilor?

pot vinde deseuri din lemn angajatilor?
Cel mai recent răspuns: ovi13 , utilizator 14:14, 4 Februarie 2010
Doar in cazul in care angajatul/angajatii sunt autorizati in depozitarea ori valorificarea ori reciclarea deseurilor. In anexele Autorizatiei de Mediu pe care o detineti veti gasi exact obligatiile pe cale le aveti cu privire la gestiunea deseurilor si legislatia care se aplica in cazul activitatii dumneavoastra.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie paleti si europaleti-cum ii achizitionez si cum ii vand? elena6ro elena6ro Buna ziua, Societatea noastra doreste sa achizitioneze de la persoane fizice si/sau juridice paleti si europaleti second hand si apoi sa ii vanda spre ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de mediu-vanzare deseuri gabrieladina gabrieladina Am nevoie de autorizatie de mediu,in stiuatia in care firma mea,al carui obiect principal de activitate este comercializarea materialelor de constructii vinde ... (vezi toată discuția)
Vanzare deseuri lemn catalin2012 catalin2012 Buna ziua. O firma autorizata pe mediu, domeniu activitate 3832 recuperarea materialelor reciclabile sortate, poate colecta prin contract cu titlu gratuit ... (vezi toată discuția)