avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am primit un mesaj pe whats up cu propunere de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am primit un mesaj pe whats up cu propunere de afiliere/angajare

Buna ziua,
Am primit un mesaj pe whats up cu propunere de afiliere/angajare castig bani ca si Influencer Marketing, trebuind sa ma alatur apoi unui canal pe Telegram unde primesti video youtube pe care le urmaresti si dai like, fiecare like fiind monetizat, apoi functie de cate like-uri ai primesti bani, la inceput am primit o suma mica pentru "training" apoi mi s-a spus ca sa pot castiga mai mult pe video trebuie sa trec de anumite praguri preplatite in avans urmand ca banii platiti sa fie rambursati inapoi plus un bonus, din naivitate am platit insa apoi a aparut alta regula de care nu am fost informat in prealabil cum ca eu de fapt am achitat un avans in platforma GRIN care este moderata de alt utilizator pe Telegram si care urma sa imi dea un cod de rambursare ,cod pe care nu l-am primit deoarece ar exista un mercant care iti mai da o sarcina o posibilitate de a-ti dubla investitia daca mai investesti si ai optiuni insa eu nu am ales nici o optiune am cerut doar ceea ce mi s-a prezentat doar ca acest individ spune ca daca nu aleg si nu platesc alti bani nu imi poate debloca codul de rambursare, banii sunt in aceasta platforma online GRIN; eu banii i-am platit prin transfer bancar din aplicatie intr-un cont bancar in Romania furnizat de cel care gestioneaza platforma GRIN, Exista vreo posibilitate de a mai recupera banii trimisi prin cont bancar ? Am sunat la banca si banca a zis ca nu.Eu practic am fost inselat in mediul online prin informatii false si neclare de la bun inceput fara a mi se pune la dispozitie intregul sistem de functionare al jobului.
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 19:23, 5 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E o teapa ca multe altele care se practica online , puteti face o plangere la politie dar nu aveti sanse sa va recuperati banii , ramane ca invatatura de minte pentru viitor . Trebuie sa intelegeti mai intai un lucru foarte important , intotdeauna cand ti se cer bani anticipat cu promisiunea ca vei castiga inapoi mai multi , sigur este TEAPA . Sunt multe persoane care cad in asemenea capcane in speranta ca vor castiga usor bani multi si din pacate inainte de a lua vreo decizie nici macar nu cauta informatii despre situri-le respective cand exista acum acces la atatea informatii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa imi deschid un magazin online Kokila Modi Kokila Modi Buna! Doresc sa imi deschid un magazin online, in care sa vand produse handmade-crosetate, tricotate, brodate, instructiuni, etc. Ce trebuie sa fac, pas cu ... (vezi toată discuția)
Ieri am facut o mare greseala. am gasit un anunt pe olx cu un ... mariuspisica28 mariuspisica28 Ieri am facut o mare greseala. Am gasit un anunt pe olx cu un telefon si era din alt oras. Tipii mi-au spus ca sunt firma, mai exact bsg amanet si nu pot ... (vezi toată discuția)
Am fost anuntat ca am castigat un concurs si nu am primit premiul Catalin553 Catalin553 Salut , in data de 15 septembrie 2016 am fost anuntat ca am castigat un concurs (la care m-am inscris personal) organizat de un site(din Romania) de stiri din ... (vezi toată discuția)