avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna, am permis de Anglia (schimbat la Londra) din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna, am permis de Anglia (schimbat la Londra) din 2014, acum ...

Buna, am permis de Anglia (schimbat la Londra) din 2014, acum in februarie 2024 imi expira si trebuie prelungit, dar eu acum locuiesc in Romania si trebuie sa obtin de pe un site "driving record" si un "check code" - problema este ca pe acel site imi cere sa introduc si Insurance Number ( ceea ce eu nu am obtinut niciodata- nu am). Daca ma duc la Directia generala de Permise si Inmatriculari din judetul meu cu fisa medicala, taxa de preschimbare, permisul englezesc, buletin il pot prelungi? ( mai am 10 zile pana expira). Cum trebuie sa procedez? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:14, 15 Ianuarie 2024
Fara acele date nu va schimba permisul.
PERMISE EMISE DE REGATUL UNIT AL MARII BRITANII ȘI IRLANDEI DE NORD:

Pentru preschimbarea permiselor de conducere emise de Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, la dosarul de preschimbare solicitantul trebuie să depună și documentul (“driving record”) care certifică valabilitatea, pe categorii, a permisului de conducere și conține informații privind starea dreptului de a conduce, însoțit de traducerea autorizată în limba română, precum și un cod de verificare “check code” cu ajutorul căruia Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor să poată verifica autenticitatea documentului. Acest cod este valabil 21 de zile și se poate folosi o singură dată. În cazul în care acesta nu mai poate fi folosit, deținătorul permisului de conducere va solicita generarea altui cod.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis de conducere MirceaBuzau MirceaBuzau Bună ziua, numele meu este Mircea și mă adresez dumneavoastră în speranța că mă puteți ajuta. Eu am o problemă cu permisul de conducere, în luna ... (vezi toată discuția)
Trimiterea actelor in original in strainatate, pentru angajare lucian890 lucian890 Buna ziua,as dori o informatie legata de trimiterea actelor in original in strainatate pentru obtinerea unui loc de munca.mai clar in londra am o cunostinta ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui in uk (obligatoriu de anuntat in ro?) Valentin123456789 Valentin123456789 Buna ziua. M-am mutat acest an in Anglia, mi-am schimbat permisul de conducere intr-unul englezesc, mi-am obtinut national insurance number..si acum as dori ... (vezi toată discuția)