Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhiva salariatilor 1960-1990

Imi spuneti va rog ce institutie detine arhiva salariatilor firmelor din Bucuresti si nu numai, in perioada 1960-1990? Mentionez ca acele firme/intreprinderi (ca si ITA CIUTMR) s-au desfiintat demult si nu se mai gaseste nici o urma de ele. Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2024
mitachealina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:59, 5 Septembrie 2024
Cautati firme autorizate pentru detinere arhive, din Bucuresti pe internet si vedeti ce arhive detin, legat de ceea ce va intereseaza.
Incercati si aici: [ link extern ] =
Aveti aici un raspuns
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc mult.Asta am facut deja si este zona crepusculara.La fel ca site-ul Arhivelor Nationale
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)
Arhiva ccsitpv bucurești Doru Crăciun Doru Crăciun Bună seara, as dori sa aflu unde se găsește arhiva CCSITPV București! Mulțumesc mult (vezi toată discuția)
Bună ziua, unde aș putea găsi lichidatorul Întreprinderii ... Ayce Ayce Bună ziua, unde aș putea găsii lichidatorul Întreprinderii de Biosinteza Calafat, ulterior Biosin , desființat după 1990 ? Am nevoie de o adeverință, ... (vezi toată discuția)