Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva CCSITPV București

Bună seara, as dori sa aflu unde se găsește arhiva CCSITPV București! Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 22 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebati la Autoritatea Națională pentru Cercetare, daca stiu cum s-a reorganizat acest centru dupa 1990
[ link extern ] /
Aveti un raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Luni, 22 Septembrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva salariatilor 1960-1990 mitachealina mitachealina Imi spuneti va rog ce institutie detine arhiva salariatilor firmelor din Bucuresti si nu numai, in perioada 1960-1990? Mentionez ca acele firme/intreprinderi ... (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. nu reusesc sa aflu de unde pot obtine o adeverinta ... tibi1963 tibi1963 Buna ziua. Nu reusesc sa aflu de unde pot obtine o adeverinta vechime/venit din perioada 08 07 1985-11 01 1986.de la Intreprinderea Constructii Montaj si ... (vezi toată discuția)