avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii necesare comercializare bauturi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii necesare comercializare bauturi

Buna ziua,

Am o firma ce furnizeaza servicii de bar in diferite locatii (mergem noi in restaurante la nunti, ,botezuri, etc). Pachetele noatsre de servicii includ bauturi (nu le vindem la pahar, ci sunt incluse clientului in pachetul de servicii). Bauturile le luam de la un furnizor autorizat de bauturi alcoolice si non alcoolice.
Avem nevoie de vreo autorizatie pentru acest serviciu? Nu avem un sediu fizic (restaurant, club, cafenea, etc), ci prestam activitatea doar la sediile altor localuri.
Daca am dori sa vindem bauturi fara alcool la sticla sau la pahar la anumite targuri. ce ne-ar trebui?

Multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Restaurant bufet esko esko salut daca avem un bufet la holul Spitaluli ( nu avem masa ) si este structura inchis,avem numai o fereastra unde facem vanzare, La certificat scrie cod caen ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pensiune cu mic dejun nyusziful nyusziful Buna ziua. Pentru o pensiune care servește opțional DOAR mic dejun, ce coduri ar trebui autorizate? Este obligatoriu cel de restaurant? Sau unul din cele ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru anumite activitati roxanam79 roxanam79 buna seara am si eu o intrebare mi-am deschis o intreprindere indiv. ce cod caen imi trebuie pt a organiza nunti cu meniul meu complet ca si restaurant la ... (vezi toată discuția)