avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... restaurant bufet
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

restaurant bufet

salut
daca avem un bufet la holul Spitaluli ( nu avem masa ) si este structura inchis,avem numai o fereastra unde facem vanzare, La certificat scrie cod caen restaruant,
pot sa continua activitatea? ( la contract de inchiere scrie destinatie Bufet)
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:23, 26 Martie 2020
Conform ordonantei militare nu puteti continua activitatea raportat la codul caen pe care il aveti.
avem cod Caen 5610
Aceasta clasa include activitati din:
-restaurante
-bufete expres
-restaurante fast-food
-pizzerii
-unitati de alimentatie care servesc pentru acasa
-vânzatori ambulanti la tonete de înghetata
-carucioare mobile care vând mâncare
-prepararea hranei la standuri din piete
Buna ziua,
Textul este "Se suspendă activitatea de servire și consum al produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice, în spațiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locației."
Dupa mine, este incidenta starea de fapt si nu ce scrie in caen, adica restaurant sau restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice. Dupa mine, vanzarea la fereastra doar a unor produse ambalate, nu se incadreaza la "restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice". Bine, aici intervine si riscul ca vanzatorii sa faca loc unor abuzuri in sensul nerespectarii legii. Sfatul meu este sa adresati o intrebare catre autoritati, ex DSP, conducerea spitalului, etc. Acum, daca nu vreti sa riscati ceva, inchideti si gata, pe de alta parte, daca inchidem toti, asa vom ramane multa vreme. Este o decizie grea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 5610 Serhio91 Serhio91 Salut! Am o intrebare, pentru o ceainarie este suficient codul caen 5610, daca in local o sa se serveasca atat bauturi nealcoolice, cat si cele alcoolice? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Basch Basch Bianca ziua,ma puteți ajuta cu doua coduri CAEN pentru pizzerie și cafenea?multumesc (vezi toată discuția)
Cod caen produse de patiserie, cafea cristina.00 cristina.00 As dori sa imi dechid un chiosc in care sa vand produse de patiserie, cafea, sucuri, inghetata. ...imi poate spune cineva in ce cod (coduri)caen ma ... (vezi toată discuția)