avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... M-am casatorit cu un cetatean egiptean la ambasada ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

M-am casatorit cu un cetatean egiptean la ambasada Egiptului ...

M-am casatorit cu un cetatean egiptean la ambasada Egiptului din Londra. Certificatul este supralegalizat, cu stampilele ambasadei din Londra si MAE Egiptean.
Pot transcrie certificatul de casatorie la consulatul Romaniei? Sau primaria de domiciliu? Se poate alta primarie in afara de cea de domiciliu? . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:59, 23 Ianuarie 2024
Cetăţenii români aflaţi în străinătate pot solicita transcrierea care îi priveşte în registrele de stare civilă române de la misiunile diplomatice sau oficiile consulare de carieră ale României, a certificatelor sau extraselor de stare civilă eliberate de autorităţile străine.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru casatorie cu un cetatean egiptean anamarya anamarya Buna dimineata.Va rog, imi puteti spune ce acte imi trebuiesc pentru a ma castori cu un cetatean din Egipt.Am inteles ca am nevoie de un act scris in engleza ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean egiptean karyna89 karyna89 Buna seara, Ma voi casatori cu un egiptean, stiu ca am nevoie de un certificat de celibat-de la starea civila unde sunt inregistrata, dar cat dureaza pana ... (vezi toată discuția)
Ce imi trebuie pe casatorie? sezensezenkitty sezensezenkitty am un iubit din egipt si pe 6 mai vine in romania cu invitatie facuta de un prieten,vrem sa ne casatorim imediat cum vine ce acte trebuie sa aduca el din tara ... (vezi toată discuția)